28.2 Maanantai

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

1. päivä

Heräsin ensimmäiseen treenipäivään kello 8.30 melko huonosti nukutun yön jälkeen. Ensimmäisenä hommana oli punnitus ja mittaukset ja lähtötason merkitseminen muistiin. Sitten aamupalan valmistamiseen. Kaurapuuroa kanelilla, ilman sokeria. Lisukkeena päärynä. Ohjeessa oli omena, mutta vaihdoin päärynäksi kun niitä oli, mutta omenoita ei. Ohjeen raejuuston vaihdoin keitetyksi kananmunaksi. Olisi ehkä pitänyt vaihtaa kahdeksi. En ollut varma, niin tyydyin yhteen. Lisäksi lasillinen vettä, johon laitoin teelusikallisen kuivattua mustikkajauhetta, joka vastaa kourallista mustikoita, ja väinönputkiuutetta. Ne eivät kuulu ohjeeseen, mutta olen juuri alkanut niitä käyttämään, joten jatkan sitä edelleen. Ja kahvia tietenkin. LEIPÄÄ JA JUUSTOA JÄIN NIIN KAIPAAMAAN.

Onnistuin pakottamaan itseni treenaamaan puolen päivän jälkeen. Treeni oli ihan ok, mutta ohjevideo oli vähän hankala seurattava, ja ymmärsin sen näköjään aivan väärin. Siinä kun ohjaajat tekivät treeniä myös tauon aikana, enkä tajunnut sitä, vaan kiroilin mielessäni kun oli tehty niin hankalaksi. Yritin siis seurailla ranteesta sekunteja, ja se oli kyllä vähän hankalaa. Sain 16 minuutin treenin tehtyä 21 minuutissa. Tuo taukojen kanssa sekaantuminen mitä ilmeisimmin pidensi tuota treeniin käyttämääni aikaa.

Jaksoin mukana suhteellisen hyvin, kahdella kevyimmällä vastuskuminauhalla. Treenin PTE arvo oli 2,9 ja keskisyke 131. Melko voimakasta hikoilua myös treenin jälkeen. Hyvä fiilis jäi.

Vastuskuminauhatreeniä ei ollut vaihtoehtona, laitoin crossfit-treeniksi. Sillä ei liene suurta merkitystä numeroihin.

Ruokailuohjelmassa vaihdoin lounaan ja illallisen paikkaa ja söin lounaaksi eilen tekemääni jauhelihakeittoa ja näkkileipää, kasvisrasvalevitteellä, ohuen ohuella palvikinkkusiivulla ja extrana parilla, ihan nimellisellä palalla, juustoa. Kahvin kanssa söin viimeisen pussin pohjalla olleen minisuklaavohvelin pois kiusaamasta.

Illalliseksi kanasalaatti, välipalaksi smoothie ja sitten vielä iltapala. Aivan jatkuvaa keittiössä touhuamista ja syömistä. Se voi kyllä tämän kahdeksan viikon aikana koitua onnistumisen esteeksi.

Nyt, illalla kahdeksan aikaan, lihaksissa tuntuu, että tänään on tehty kova treeni.

1 thought on “28.2 Maanantai

Mitä mieltä?