Eläkeläisen elämää – Hiljaiseloa

Toista viikkoa on taas aikaa kulunut, hiljaiseloa, hiljaiseloa.

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Ateljeetani sain vähän järjestettyä, jotta periaatteessa sinne mahtuisi nyt taiteilemaan. Periaatteet on hyviä, eivät vaan takaa tekemistä. Halu olisi, en vain saa aikaiseksi -inspiraatio puuttuu. Kiinnitin parikymmentä miniatyyrikokoista työtä paspiksiin, myytäväksi vaalityön rahoittamiseksi ja kävin kehystämössä etsimässä kumppania taulumyynnin tulevaisuutta silmällä pitäen. Ars Longa Oy kehystää jatkossa työni ammattitaidolla, kuunnellen myös ostajan mielipidettä lopputuloksen toteutuksesta. Kunnon kehystys maksaa, mutta kokeeksi kehystämäni taulu on aivan upea. Heijastamaton lasi tekee tehtävänsä ja tuo työn värit tosi upeasti esille. Myyn tietenkin taulujani edelleen myös halvemmalla kehystyksellä, mutta niihinkin voin jatkossa ottaa toiveita vastaan mm. paspiksen värin ja leveyden, sekä jonkin verran myös kehyksen värin suhteen.

Viime viikolla, tylsyyden painaessa päälle, päätin sitten ostaa karaoke-laitteet kotiin. Homma hoitui kivasti kun tuttu kaveri on töissä firmassa, jossa noita myydään. Kerroin vain hänelle mesessä mitä haluan ja hän keräsi hyvän paketin, jonka avulla pääsen kiusaamaan naapureita. Pitää nyt vain opetella vielä sopivien säätöjen löytämistä. Ei niissä mitään ihmeempiä miksaamisvaihtoehtoja ole, mutta on siinä silti jonkin verran opettelua.

Edellisviikon Zoombailut kun meni monilta ohi, niin yritin lauantaina järjestää SKYbailut. Nyt oli osallistuminen oleellisesti vilkkaampaa, lisäkseni bileissä oli Satu. Ja Maarit olisi ollut, jos ei olisi ollut kipeänä. Bailuissa poikkesi myös Uuno-koira ja Mamma-kissa. Nautiskeltiin jääkaapin antimista ja juteltiin pari tuntia niitänäitä. Täksi illaksi on avattu Hima-baarin fb-sivulle huone ”Kantisten pöytä” katsotaan tuleeko sinne ketään.

Yhden vaarallisen asian huomasin tällä viikolla. On aivan liian helppoa ostaa netistä kaikenlaista. Muutama kymppi sinne tänne ja niistä kertyy kyllä äkkiä maksettavaa. Kannattaisi ehkä vähän tarkemmin ajoittaa tarpeitaan, ettei kaikkea hankkisi yhtä aikaa. En silti kyllä mitään turhuuksia ole ostellut, tietenkään.

Lähestyvät kunnallisvaalitkin ovat pitäneet minua kiireisenä, on ollut webinaareja mm. HSL:n toiminnasta, tasa-arvosta, FB-mainonnasta ja kaupungin kulttuuritoimesta. Mainoksen ulkoasun suunnittelu ja FB -mainostilin avaaminen ovat hiljalleen edenneet ( siinä mainostilin avaamisessa on ollut hankaluuksia, enemmän kuin olisi tarvittu).

Tätä kirjoittaessani takaraivossa jyskyttää: lenkille, lenkille, lenkille. Tämän viikon urakasta on 35 minuuttia tekemättä. Voipi olla että siirrän huomiseen ( vaikka siirtäminen onkin aina paha enne, kun minusta on kysymys)

Tällä viikolla on ollut ensimmäistä kertaa sellaisia (hyvin pikaisesti ohimeneviä) tuntemuksia, joita en uskonut tulevankaan; Ikävä töihin. Mitä? Oikeastiko? Eihän tämä vapaus ole vielä kestänyt kuukauttakaan.

Mitä pidit tästä kirjoituksesta? Kommentoi

gray concrete floor with white paint
Photo by MART PRODUCTION on Pexels.com

2 thoughts on “Eläkeläisen elämää – Hiljaiseloa

Mitä mieltä?