Kesä ja kärpäset – antavat odottaa itseään

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa. Alennuskoodi AW:n verkkokaupasta lukijoilleni ”pajutarha”

Tylsääkin tylsempi toukokuu on takana, ja mitähän tuli tehtyä.

Harrastukset ja minä

Maalauskurssi loppui toukokuun ensimmäisellä viikolla, mutta lupasin itselleni jatkaa, ja jatkoinkin maalaamista kerran viikossa kotona. Olen viimeistellyt kolme kurssilla aloittamaani taulua ja aloittanut yhden uuden maalaamisen. Tiistaisin olen siis pitänyt maalauspäivän, jolloin olen maalannut ainakin pari tuntia kerrallaan. Se on kyllä aiheuttanut halun maalata enemmänkin. Katsotaan tapahtuuko käytännössä ahkeroitumista tässä asiassa.

Tuho, akryyli 70 x 50

Kirjoittajaklubin Runokurssi on käyty. Se oli ihan hintansa väärti, maksoi muistaakseni 60 euroa. Nyt odotellaan e-kirjan ilmestymistä 13. päivänä kesäkuuta. Siinä on kaikilta kurssilaisilta maksimissaan kolme runoa.

Osallistuin myös kirjailija Erkka Mykkäsen vetämään kirjoittajaklubin webinaariin ”Parhaat kirjoitusmetodini”. Uutta kirjaa en varsinaisesti ole aloittanut, vaikka 50 päivän haasteen aloitinkin uudelleen, aineisto on käytössä 3 kuukautta, joten ehkä sitten elokuussa yritän uudelleen.

Kirjoittajaklubista sain myös listan tämän vuoden kirjoituskilpailuista ja olen yhteen kilpailuun kirjoittanut kaksi tarinaa. Niitä pitää vielä editoida ja sitten ne voikin lähettää. Tällä hetkellä mietin vielä noita muutamaa muuta kaikille avointa kirjoituskilpailua, että josko saisi niihinkin jotakin kirjoitettua.

Sosiaalinen elämä ja minä

Dieettiä olen jatkanut vähän säätäen, ja painonpudotus on jatkunut. Jumppaaminenkin on pysynyt viikko-ohjelmassani, mutta hieman laiskasti, täytyy myöntää. Vain kaksi jumppaa viikossa ja ulos kävelylle en kyllä ole päässyt kertaakaan, vaikka jokunen kaunis kävelypäiväkin on toukokuussa ollut. Muutenkaan ei ole tullut lähdettyä kotoa juurikaan muualle, kuin ostarille. Toissa viikolla aloitettiin perinteiset kesän piknik-päivät, kuitenkin rantapäiviä odotellessa vielä grillaamalla kaverin parvekkeella.

Grillikausi avattu

Siis aika pienellä alueella on tullut oleiltua koko toukokuu. Kirjoittaminen on kyllä pitänyt minut pääosin läppärissä kiinni. Se olkoon puolustukseni. Muistelin tuossa myös syksyllä tekemiäni taiteilijatreffejä, ja mietin, että pitää taas jatkaa noita tutustumiskäyntejä. Ehkäpä otan kohteeksi lähiöt ja saaret, siinä olisi kesäksi inspiroivia käyntikohteita.

Eläkeläisen elämää -Taiteilijatreffit – Eläkkeelle elämään (pajutarha.fi)

Huomenna päiväksi Tallinnan-matkalle ja perjantaina tapaamaan entisiä työkavereita. Alkaisikohan siitä kesä?

Mitä mieltä?