Kesää odotellessa

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa. Tilaa superfoodit Suomen Lapista, alla olevasta linkistä….

JA OSTA OMA PÖYTÄkirja!

Rantakallioilla

Kesä on antanut odotella tulemistaan. Grillauskausi aloitettiin viime viikolla, uimaan ei kyllä rohjettu vielä mennä, edellisenä päivänäkin kun vielä satoi vähän lunta. Ilmojen lämmetessä yritin aloitella taas lenkkeilyäkin, mutta en ole oikein saanut pidettyä kiinni päätöksestäni käydä lenkillä kolme kertaa viikossa. Toisinaan tekosyynä on ollut muut kiireet, toisinaan kylmä ilma. Ensi viikolla sitten. Ensi viikolla.

Kriittisen korkeakoulun itsenäisen työskentelyn ryhmän viimeinen tapaaminen tuli ja meni, joten nyt pitää ihan itse ideoida mitä maalaa. Kellarin siivouksen sivutuotteena toin ison kasan vanhoja taulupohjia sisälle, ja tarkoituksena on pistää ne kiertoon. Siis maalata niihin jotakin uutta. Se vain, että kun ne on aikanaan, joskus 80-luvulla maalattu öljyväreillä, niin samalla tavalla pitää jatkaa. Vaihtoehtona on laittaa vanhoihin kiilapuihin uudet kankaat. Kangasta löytyy metritolkulla. Se ehkä on viisainta koska öljyväri on hidas kuivumaan, joten lopputuloksen valmistumiseen kuluu huomattavasti enemmän aikaa, kuin akryyliväreillä touhutessa. Ja minä kun olen vähän hätäinen, enkä jaksaisi odottaa. Neljä maalausta on nyt työn alla, ja vuoronperään niitä vien vähän kerrallaan eteenpäin.

Kiitos julkiselle terveydenhuollolle

On se hyvä että yhteiskuntamme pitää meistä huolta. Kahdet seulontakokeet sattui tälle keväälle, eikä kummastakaan onneksi löytynyt mitään. Toukokuun lopulla on taas aika HUS Meilahteen tähystyksen kontrollikäynnille. Viimeksi otetussa kudosnäytteessä ei havaittu dysplasiaa. Kuitenkin siis vielä kontrolloidaan, joka on hyvä juttu. Toivottavasti olisi viimeinen kerta. (linkki mitäpä kuuluu)

Pääsin viimeinkin myös hammaslääkärille. Olin jonossa aika tarkalleen kaksi vuotta. Aika heltisi lopulta kaupungin ostopalveluna. Sanottiin, että hammaskiven kertymisen vuoksi pitäisi tulla seuraavan kerran puolen vuoden päästä. Yritin ja varata aikaakin, mutta syksyn ajat eivät olleet vielä varattavissa. Pyydettiin olemaan myöhemmin yhteydessä. Saapas nähdä miten se onnistuu.

Opiskelun odotusta

Kesää odottaessa odotukset siirtyvät jo syksyynkin. Elokuun lopussa alkaa opiskelu, jota suurella mielenkiinnolla ja innolla odotan. Tulen varmasti syksystä alkaen kertomaan kuulumisia opiskelustani.

Kolmas vuosi eläkkeellä alkoi – sammaloitumaan en ole ehtinyt – Eläkkeelle elämään (pajutarha.fi)

Syksyllä on tiedossa myös Helsingin taideyhdistyksen ryhmänäyttely Helsingin kaapelitehtaalla ja netissä toteutettavaan yhdistyksen kuvataidekilpailuunkin olen ilmoittautunut. Lokakuussa myös yhdistyksen verkkogalleriassa tulee olemaan esillä maalauksiani. Kesän aikana pitää päättää millä tauluilla aion noihin osallistua.

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS (wordpress.com)

Hyvää kesää kaikille!

2 thoughts on “Kesää odotellessa

 1. Satu says:

  Ihanaa lukea blogia ja nähdä etten ole tällä planeetalla yksin – useammankin aiheen suhteen. Yksi on juuri tuo lenkkeily. Usein tulee käveltyä vain läheiseen puistoon ja istahdettua penkille. Sitten siitä alkaa pölähtämään väkeä urheilutamineissa ja mielessä jyskyttää: ”kyllä minunkin pitäisi, mutta ehkä ensi viikolla”. Ja omatunto kalvaa.
  Toinen on tuo hammaslääkäri ja aika pitäisi varata, mutta sitäkin aina lykkää ja lopulta kun sinne päätyy niin hammaslääkäri sitten antaa leikkimielisesti satikutia – niin kuin ei tähän ikään olisi vielä oppinut.
  Mukavaa kesän odotusta, kohtahan se on juhannus.

  Vastaa
  1. admin says:

   Selittelyt vievät usein voiton hyvistä päätöksistä. Hyvää juhannusta ja ihanaa kesää.

   Vastaa

Mitä mieltä?