Keskiviikko 16.3. – Vaaran viikot

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Treenipäiväkirja

Jotenkin on nyt sellainen tunne, että mikäli en pitäisi tätä päiväkirjaa, olisin todennäköisesti jättänyt treenin tekemättä. Syömispuolikin olisi nyt vaarassa liukua takaisin leipäpainotteiseen, koska tämän dieetin noudattaminen vaatii aika paljon työtä. Oikeastaan koko päivä menee siihen, että miettii mitä ja kuinka paljon syön seuraavaksi, mihin ruokaan löytyy ainekset, miten ruoka valmistetaan. Onneksi ei ole juurikaan muuta tekemistä, muuten tämä ei onnistuisi minulta.

Heti alkuun täytyy myöntää, että eilen pinnailin ruokailupuolessa pahasti. Ensinnäkin sorruin syömään yhden ison korvapuustin alkuillasta, ja loppuillasta muutaman oluen. Tosin jätin kyllä päivällisen ja iltapalan syömättä. Siis eilisen kalorimäärä meni varmuudella metsään. No, elääkin pitää, joten ei haittaa.

Tänään päätin kokeilla uusia reseptejä, ja tein lounaaksi lämpimiä munakoisoleipiä. Tosi helppotekoiset ja todella herkullista syötävää. En ole koskaan ennen tehnyt mitään munakoisosta, mutta jatkossa taidan kyllä tehdä.

Munakoison puolikkaasta tuli neljä (plus yksi pieni) ”leipä”, ja siinä oli muka yksi annos. En kyllä jaksanut syödä kaikkea, ja vatsa oli aivan liian täyden tuntuinen vielä kuuden aikaan illalla. Treenin olin päättänyt tehdä lounaan jälkeen, mutta tuon tuhdin lounaan vuoksi se siirtyi illemmaksi.

Lämpimät munakoisoleivät

Päivälliseksi valmistin punajuurilihapullia ja kasvismuusia. Niiden kanssa oli vähän enemmän puuhastelua ja säätämistä, mutta tein neljä annosta, joten ainakin huomenna säästyy kokkaamiselta. Hyvää oli kumminkin.

Treeni oli tänään aika kova, keskisyke näyttää olleen 132, PTE 2.6 ja EPOC (intensiteetti) 33.

Intensiteetti oli tähänastisista treeneistä toiseksi suurin, ja keskisyke suurin. Vain ensimmäisessä treenissä lukemat olivat isommat. Pää oli treenin jälkeen märkänä ja hengästyminen kesti hetken.

Jatkunee perjantaina.

Mitä mieltä?