Keskiviikko 2.3

Toinen treenipäivä

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Jatketaanpa tämän pienen treenipäiväkirjani kirjoittamista.

Heräsin aika myöhään tänään ja söin aamupalaksi kaurapuuroa mehukeitolla, keitetyn kananmunan sekä mustikkajauheella ja väinönputkiuutteella maustettua vettä ja kahvia. Lounasta varten otin aamulla vokkitarvikkeet sulamaan ja hiljalleen mietiskelin, että koskahan sitä jaksaisi treenin vetää. Oli meinaan aika vetämätön olo.

Maanantainen treeni tuntuu vieläkin jaloissa pienenä uupumuksena. Ei kipuja kuitenkaan. Aamupäivällä, ja pitkälle iltapäiväänkin, oli menossa joku energiakriisi ja voimat tuntuivat olevan aivan lopussa. Sain energiatasot ylös vasta, kun olin syönyt myöhäisen lounaani ja välipalan. Sitten treenaamaan. Tällä kertaa treeni sujui ohjeiden mukaan ja ohjeiden seuraaminen ei tuottanut erityisen suuria vaikeuksia.

Tämän päiväinen treeni oli hieman kevyempi kuin maanantainen, mutta tekeminen tuntuu kyllä lihaksissa jonkinlaisena uupumuksena. Tässä treenissä PTE oli vain 2,2 ja eikä keskisykekään kuin 119.

Väsyttää, vaikka kello ei ole vielä kuuttakaan illalla. Pakko alkaa valmistautua illallisen ja iltapalan syömiseen ennen kuin uni tulee.

Valoa tunnelin päässä?

Mitä mieltä?