Keskiviikko 9.3 – neljäs treenipäivä

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Treenipäiväkirja

17.09 Motivaatiooooooooooo…. missä olet? En ole vielä saanut aikaiseksi siirtyä ”kuntosalin” puolelle. Puolenpäivän aikaan päätin, että treenaan lounaan jälkeen. Viivyttelin lounaan syömistä tosi pitkään iltapäivälle ja lounaan jälkeen ajattelin, että onkin parempi treenata vasta välipalan jälkeen. Nyt alkaa olla jo päivällisen kokkaamisaika ja ilta saavuttaa tämän vetelyksen tuossa tuokiossa. Olen kuitenkin vakuuttunut että suoriudun vielä treenaamaan….

18.00 Katselin läpi päivän treeniohjelman ja kiinnitin kellon tiukemmalle ranteeseeni. Kummasti alkoi väsyttämään, täytin kuitenkin vesipulloni ja pukeuduin jumppa-asuun ja vartin yli kuusi olen valmiina aloittamaan treenin. Pitkin hampain, mutta kuitenkin. Pakotan itseni, koska tiedän, että jos alan luistelemaan ohjelmasta, en tule viemään sitä loppuun asti. Vain 16 minuuttia….mene jo!

19.00 Treeni suoritettu, ei paha. Pikkaisen tiukempi treeni kuin viimeksi oli. Bulgarialaista kyykkyä, ojentajia, paikallaan juoksua ja pystypunnerruksia. ( tuo bulgaari oli kyllä paha, mutta tein ilman vastuskuminauhoja ja tuen avulla) Jälkihiki oli kova mutta nyt tunnin kuluttua on hyvä olo. Olemattomasta motivaatiosta huolimatta tein sen. OLEN YLPEÄ ITSESTÄNI.

Nyt laittamaan ruokaa.

Jatkuu….

Mitä mieltä?