Maanantai 14.3 – ja homma jatkuu

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Treenipäiväkirja

Heräsin tänään ennen kahdeksaa, vaikka olisi kyllä hyvinkin voinut nukkua pidempäänkin. Laitoin aamukahvit kiehumaan, kävin punnitsemassa itseni ja otin väliaikamittaukset. Paino on kahdessa viikossa pudonnut 800 grammaa ja vyötäröltä näyttäisi kadonneen sentti, käsivarresta jopa yks ja puoli. Eli suunta näyttää olevan oikea.

Tänään treenaan varmaan vasta illemmalla, ensin pitää käydä kaupassa, eikä treenin jälkeen oikein tahdo jaksaa. Etenkin kun näyttää olevan taas raskaampi treeni kyseessä.

Ruokavaliota on ollut helppo noudattaa, mutta totuuden nimissä on kyllä sanottava, että alkaa käydä yksitoikkoiseksi tuo ruokapuoli. Kun kaikki maitotuotteet on poistettu sallituista ruokamääristä, niin proteiinilähteenä on lähinnä kananmunat ja vähärasvaiset jauhelihat ja vähärasvainen juusto, sekä leikkeleet. Kasvis-jauhelihakeittoa (ilman perunoita), olen nyt syönyt viikon, niin lounaaksi kuin päivälliseksikin. Vaikka se hyvää onkin, jotakin muuta pitää keksiä ja pian. Tutkin hieman sitä asiaa, ennen kuin lähdin kauppaan, ja löysin joitakin reseptejä, joita voin käyttää.

Löysin ohjeen herkulliselta näyttävään avocado-pastaan, joka valmistetaan soijapapupastasta. Helppotekoinen. En kuitenkaan löytänyt kaupasta kyseistä pastaa, mutta ostin gluteiinitonta lasagnelevyä, ja tein siitä. Pastaan kuuluu kastike maustamattomasta soijajugurtista, jota sitäkään en löytänyt, joten tuli sitten kokeiltua Havregurttia. Toimii, ja oli hyvää ruokaa, vaikka pasta olisi varmaan oikealla tuotteella ollut parempaakin.

avocadopastaa salaatilla

Treenaamaan pääsin puoli kuuden aikaan illalla. Motivaatio oli kunnossa, eikä energiatasossakaan ollut valittamista. Raskaampi oli kyllä tämän päivän treeni, niin kuin etukäteen ajattelinkin. Hyvät fiilikset silti, sekä treenatessa, että jälkeenpäinkin. Sumokyykkyjä, hauiskääntöjä, paikallaan juoksua ja keskivartalon kiertoja.

Ainoa ongelma on väsyvät jalat, jotka ovat vaivanneet treenin aikana koko ajan. Siis jalkaterät ja jalkapohjat. Olen kokeillut ilman kenkiä, ja tänään vaihdoin toiset lenkkarit, kun ajattelin johtuvan huonoista kengistä. Ei kyllä helpottanut yhtään. Ilman kenkiä vastuskuminauha ei tuntunut kivalta jalkapohjan alla. Onkohan kovan lattian vika?

Mitä mieltä?