Maanantai 28.3 – tuntuu sunnuntailta, mutta treeniviikko kuitenkin alkoi

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa alennuskoodi pajutarha

Treenipäiväkirja

Rankka päivä on ollut. En nukkunut viime yönä ollenkaan, uni ei vain tullut. Aamun tunteina tein kirjoitushommia ja sitten vain odottelin auton katsastusaikaa ja samalla reissulla kaupassa käyntiä. Lounaaksi tein munakkaan, kaksi munaa, muutama gramma juustoa ja kirsikkatomaatteja. Ei se mitään herkkua ollut, mutta muuta ei oikein ollut kun jääkaappi oli tyhjentynyt. Myös täksi päiväksi tekemäni kesäkurpitsalasagne oli kadonnut parempiin suihin.

Siirsin treenin illaksi, koska halusin ensin syödä yhden kunnollisen aterian. Tein lämpimiä munakoisoleipiä ja salaattia heti kauppareissulta tultuani. Syömisen jälkeen tulikin sitten väsymys, mutta siitä huolimatta menin ja tein sen treenin. (= ylpeä itsestään)

Bulgaarikyykkyjä (oikea polveni ei niistä tykännyt), pystysoutuja, paikallaan juoksua ja ojentajapunnerruksia seisaallaan. Kyykkyjä lukuun ottamatta kevyt treeni.

Paino on taas pudonnut sen saman 400 grammaa viikossa, mutta täytyy myöntää että olen pinnannut kaloreissa useinkin. Haluan kuitenkin elää elämääni, enkä vain linnoittautua kotiin laskemaan juustogrammoja. Enimmäkseen kuitenkin noudatan ateriataulukkoa.

Uskoa koko hommaan syö kyllä se tosiasia, että mittanauhalla ei vielä juuri muutoksia näy. Puolta senttiä sieltä, ja senttiä täältä. Nekin voivat helposti selittyä mittavirheillä. Itsellä on kuitenkin tuntemuksia kiinteämmästä kropasta, ja olen päättänyt uskoa tämän vielä toimivan halutulla tavalla.

Nyt väsyttää. Keskiviikkoon!

Monotypia Viidakon laki T.Pajuniemi

Mitä mieltä?