Syksy taas hiipii hiljalleen

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa.

Superfoodit Suomen lapista syksyksi. Katso tuotteet ja tarjoukset ja tilaa tästä linkistä. https://www.arcticwarriors.fi/kauppa/warrior/187

Syksy siis on taas nurkan takana. Kesä on kulunut kummallisesti jonnekin. Ei juurikaan ole päästy tänä kesänä uimaan. Aurinkoakaan ole tullut otettua oikeastaan ollenkaan. Ehkä hyvä niin. Muutamat grillibileet on kuitenkin saatu pidettyä ystävien kanssa.

Viime viikolla käytiin TIA-porukalla (=taidetta ilman aivoja) tutustumassa Helsinki Biennaalin taidetarjontaan Vartiosaaressa. Kiva päivä oli, vaikka itse taidetarjonta oli, ainakin verrattuna edelliseen, kahden vuoden takaiseen, aika vaatimatonta ja aika vähänkin oli nähtävää.

Mikä on TIA ? Eläkeläisen elämää – pitääkö tässä olla huolissaan – Eläkkeelle elämään (pajutarha.fi)

Kävin eilen purkamassa näyttelyni Ravintola Oivasta. Vieraskirjaan oli jätetty kivoja terveisiä. Tauluista oli tykätty, mutta ilmeisesti vähän kalliina pidetty. Taulujen hinnoitteleminen on kyllä erittäin vaikeaa; onkohan liikaa pyydetty… vai liian vähän? Ja sitä sitten pohdit jokaisen taulun kohdalla. Oma hinnoittelu perustuu löytämääni ohjeeseen, jolla saa laskettua hintatason, jonka sisällä sitten voi ratkaista kunkin teoksen hinnan tason alapäähän, keskitasolle tai yläpäähän. Joissakin tapauksissa alle ja joissakin ehkä yli. Itse pitää omaa työtänsä kuitenkin arvostaa, eli liian halvalla ei pidä kuitenkaan myydä. Kiitokset Oivalle mahdollisuudesta esitellä töitäni.

Etusivu (pajutarha.fi) sivustolla voi käydä katsomassa taulujani. Sieltä löytyy myös yhteystiedot, mikäli haluat hankkia taidetta kotisi kaunistukseksi. Kuvia klikkaamalla näet teostiedot ja hinnan ( jos teos on hinnoiteltu, kaikkia ei kyllä ole) Yhteystiedot löytyvät sieltä myös. Ota yhteyttä, tehdään kaupat.

Aurinkosumu 80 x 80 Öljy kankaalle
Kaksi vanhaa puuta, 40 x 40, akryyli kankaalle
Virtauksia, 30 x 30, akryyli kankaalle

Pöytiä on vielä VÄHÄN vapaana. Varaa oma paikkasi pöydän ääreen livenä minulta (20€) tai tilaamalla verkkokirjakaupoista. Saatavana vielä rajoitettu määrä painettuna kirjana. Livenä ostettuun kirjaan saat halutessasi omistuskirjoituksen ja/ tai nimmarinkin. Myynnissä myös e-kirjana.

OTA YHTEYTTÄ pajutarha@gmail.com

Pöytä, Tarja Pajuniemi, Tarja Pajuniemi | Booky.fi

Kahden viikon päästä on sitten taas Helsingin taideyhdistyksen vuosinäyttelyn aika. Helsingin Kaapelitehtaan Puristamossa SYKSY KUISKAA noin sadan taiteilijan teoksissa. Avajaiset pidetään 15.8. klo 17-19. Tervetuloa!

Malttamattomana täällä odottelen Kuvataiteen perustutkinnon aloitusta 30.8.

Mitä mieltä?